Tjänster

Avläsning av energi.

Du mailar mig ett foto och jag läser av din energi och ser hur du är som person, lite kort om barndom, hälsa och vad som är bra för dig att tänka på. Det kan skilja lite på vad jag får in från person till person.

Jag kan även läsa av en bild på en avliden släkting.

 

Guide

Jag låter min guide ta kontakt med din guide och får veta hur din guide ser ut och hur personligheten på guiden är. Får även ibland budskap till dig från din guide.

 

Kontakt med avliden.

Jag låter en avliden som vill komma i kontakt med dig komma med ett budskap. Det är ingen garanti att det är just den du vill ha kontakt med som kommer.

 

Tidigare liv

Jag går in och tittar på ett tidigare liv du har haft. Det kan vara utifrån en specifik fråga du har eller bara ändå.

 

Läsa i Akasha krönikan.

Det finns ett universellt bibliotek där allt vi har tänkt, sagt och gjort "spelas in". Här kan jag utifrån en specifik fråga du har gå in och titta på var exempelvis känslan, problemet härstammar ifrån och vad du kan göra för att gå vidare. Det kan både härstamma från tidigare liv eller detta liv.

 

Vägledande budskap från änglar.

Jag kanaliserar ett vägledande budskap från en ärkeängel till dig. Jag låter den ärkeängel komma som har ett budskap till dig.

 

Vägledande budskap från en uppstigen mästare.

Jag kanaliserar ett vägledande budskap från en uppstigen mästare till dig. Jag låter den mästare komma som har ett budskap till dig.

 

Distanshealing med sann essens änglar.

Jag sänder healing till dig i 20 min medan du lugnt och avslappnat sitter eller ligger hemma och tar emot. Sann essens änglar fungerar som byggstenar för olika delar av vårt liv och kan därför hjälpa oss med alla delar i vårt liv. Mer information vid beställning.

Distanshealing med Nefertiti kosmisk healing

Jag sänder healing till dig medan du lugnt och avslappnat sitter eller ligger hemma och tar emot. Nefertiti kosmisk healing är en healing som ges av gudinnor, galaktiska guider,mästare, änglar och vår själsgrupp. Antingen gör vi upp innan vilka du vill ha healing  ifrån eller så låter vi dem avvgöra vad du är i störst behov av.

Alla tjänster 400 kr/st.

 

Du får läsningen/budskapet via mail inom högst 5 vardagar.

Betalning sker vid beställning. Information om betalningssätt fås vid beställning.